Programma april

We beginnen het seizoen nu al met heerlijk weer en 2 leuke kinder voorstellingen. Op zondag 16 april hebben we in het paas weekend een interactieve kindervoorstelling over een klein dapper draakje. Voor en na de voorstelling van Donder de Draak kunnen kinderen (van 13:00 tot ongeveer 17:00 uur) in groepjes meedoen aan diverse oud-Hollandse spelletjes, die in het teken zullen staan van Pasen.

Op woensdag 26 april hebben we de Sprookjesgoochelaar Carlijn geprogrammeerd voor de kinderen. Heks Spinnelisa is stiekem verliefd op koning Willem Alexander en heeft maar één wens: zijn koningin worden en voortaan ‘respect en eerbied’ krijgen van iedereen in Nederland! Spinnelisa besluit tot een drastische maatregel en ontvoert de mooie koningin. Gelukkig kan tovenares Carlijn samen met haar Droomvogel helpen. Zij opent daartoe het eeuwenoude Toverboek van Tovenaar Merlijn en luistert naar zijn geheimen. Met veel toverkunsten kunnen de kinderen, hun ouders en Carlijn de heks uiteindelijk verslaan. Gelukkig, want zo kan koningsdag 2017 doorgaan en leeft iedereen nog lang en gelukkig!

Voor alle kindervoorstellingen kan men dit jaar een passe partout bestellen die voordelig is als men meerdere voorstellingen gaat bezoeken. Uiteraard is het ook mogelijk om via onze website kaarten te bestellen via deze pagina: http://openluchttheatervrouwenhof.nl/kaartverkoop/

We hebben ook een kassa bij het Openluchttheater waar je een entree ticket kan halen, deze zijn wel 1 Euro duurder dan een ‘online kaartje’.