Programma mei

In de maand mei staan er weer een aantal hele leuk evenementen in het Openluchttheater gepland!

We beginnen 13 mei met het nieuwe concept ‘Life is a picknick! ‘ dat bedoelt is voor het hele gezin. Vanaf 12.00 uur kan je heerlijk gaan genieten van jouw eigen meegenomen picknick mand en word je door onze horeca voorzien van een drankje. Plof neer op je meegebrachte kleed en geniet van muziek, touwtje springen of een potje jeu de boules. Voor de kinderen is er natuurlijk ook genoeg te doen, bellenblazen, tafelvoetballen, potje dammen of lekker knutselen met de knutseljuf. De toegang is gratis.

De tweede nieuwkomer dit seizoen is op zaterdag 20 mei Comedy at the Park Festival. Vanaf 15.00 tot 23.00 uur wordt het Openluchttheater omgetoverd tot het thema ‘Alice in Wonderland’ en zullen diverse ‘tonpraters’ de middag af trappen met de leukste sketches en grappen. Naast ‘tonpraters’ is de top van de ‘stand up comedy’ in Nederland geboekt zoals Harry Glotzbach, Berit Companje & Meindert Meijer. Tussen de comedians door is er tijd voor muziek verzorgd door Timm United. Er is een speciaal horeca plein waar je een hapje & een drankje kan verkrijgen. Dit jaar staat voor het eerst ook Lounge 8 op dit plein met heerlijke ‘sushi’ & gril gerechten.

Kaarten voor Comedy at the Park festival kan je bestellen voor 11,- Euro per stuk via deze website: http://comedyroosendaal.nl/

Zondag 21 mei is het vanaf 12 uur s’middags tijd voor Family Park Festival. In het park & theater kunnen kinderen tot 12 jaar meedoen aan dans demonstraties, streetdance lessen en zijn er diverse workshops zoals sushi maken, muziek workshops, graffiti workshops en is er een leuke kinder bingo. Kinderen kopen bij de ingang een strippen kaartje waarmee ze kunnen deelnemen aan deze workshops. Voor de ouders is er ook entertainment in het theater. De toegang is gratis. Family Park festival info vind je hier.

poster 1 web

Op zaterdag 27 mei staat de top van de Roosendaalse folk op het podium tijdens het Garden of Folk festival. Denk aan de Ierse folkrock van Flogging Molly tot de moderne folk van Mumford and Sons, maar ook uitstapjes naar country en bluegrass. Op deze dag bloeit het Openluchttheater Vrouwenhof op tot een kleurrijke Garden of Folk. Stap binnen in de tuin en ga genieten van acts als Squander Squad, Mumfords Calling, The Faction en Verbraak – Van Bijnen.’ Kaarten haal je via onze website & informatie vind je hier.

17342891_1426683150727773_2999225677161736859_n